Direktan let Beograd Kišinjev Air Serbia

Kada će početi da saobraća direktan let Beograd Kišinjev Air Serbia kompanijom i koja će biti cena karte? Ioan Petrescu, Alibunar

Posetilac: Ioan Petrescu, Alibunar
Datum: 16.03.2020
Grupa: Avio karte

Direktan let Beograd Kišinjev Air Serbia

Poštovani gospodine Petrescu,

Kompanija Air Serbia uvodi direktan let Beograd Kišinjev Air Serbia od 07.06.2020. godine. Time, uz avionsku kartu Beograd-Kišinjev-Beograd, možete da na lak, brz i povoljan način upoznate jednu nama blisku, a manje poznatu zemlju i kulturu. Cena POVRATNE avionske karte za direktan let Beograd Kišinjev Air Serbia sa svim taksama (osim takse za izdavanje avionske karte) i uključenim ručnim prtljagom do 8kg iznosi OD 138 EUR i može se kupiti već sada. Bilo bi dobro da, ukoliko želite da putujete u Moldaviju, avionsku kartu Beograd-Kišinjev-Beograd kupite što pre, zato što cena avionske karte može da se promeni. Za sve što vas zanima u vezi avionske karte za direktan let Beograd Kišinjev Air Serbia možete nas pozvati na broj telefons 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Red letenja Beograd Kišinjev i putno zdravstveno osiguranje

Po sadašnjem redu letenja na relaciji Beograd-Kišinjev-Beograd letovi će se obavljati po sledećem rasporedu:

- Iz Beograda u Kišinjev ponedeljkom i nedeljom sa polaskom u 00:20h i sletanjem u 03:20h.

- Iz Kišinjeva u Beograd ponedeljkom i nedeljom sa polaskom u 04:20h i sletanjem u 05:30h.

* sva navedena vremena su lokalna.

Što se putnog zdravstvenog osiguranja tiče, svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe osiguranje i bezbrižno otputuju u Kišinjev (Moldaviju). Kod nas možete kupiti Generali, Milenijum i Sava osiguranje. Uslove putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Kišinjevu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: